poligon tragere

Ho Ho HO – Mos Nicolae te rasplateste!

Mos Nicolae te rasplateste – Ho Ho HO!

Urmeaza luna cadourilor – finalul de an ne face mai buni, mai darnici – motiv pentru care, in colaborare cu Mos Nicolae am decis sa va rasplatim. Aduna-ti gasca de prieteni si  alegeti sa va petreceti timpul intr-un mod inedit! Mos Nicolae te rasplateste – Ho Ho HO!

Vino la Squad Store Shooting  Range in 6 decembrie si noi iti vom oferi o reducere de 15% la oricare pachet de tragere din poligon, achizitionat direct in magazin.

 

Ho Ho HO – Mos Nicolae te rasplateste!

 

Echipa noastra de experti include instructori cu experienta militara. Ei va vor sta la dispozitie pentru a garanta siguranta si eficienta maxima in tragerile pentru divertisment sau cursuri. Ei va vor ghida pas cu pas in operarea armelor letale in poligon.

Poligonul de tragere Squad Store se afla in parcarea din spatele centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca. Amenajat inr-un buncar recreativ, Squad Store este un poligon de tragere atat pentru arme de foc (letale), cat si cu arme neletale, cu aer comprimat & airsoft. Este unul dintre cele mai mari și mai bine dotate poligoane de tir din judetul Cluj.

Poligonul de tir Squad Store Sporting se adreseaza tuturor persoanelor care au implinit 18 ani, nefiind obligatoriu ca acestea sa detina arme de foc sau sa detina experienta in poligonul de tragere. Tragerile din poligonul de tir au rol de antrenament si sunt de agrement. Important: accesul in poligonul de tir se face doar pe baza actului de identitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *