Prin ramanerea pe site si accesarea in orice mod a continutului acestuia, trebuie sa respectati termeni si conditiile de mai jos. Daca refuzati acceptarea termenilor si conditiilor descrise mai jos, refuzul dumneavoastra se poate manifesta doar prin parasirea imediata a site-ului.

Site-ul www.poligontircluj.ro, denumit in continuare “poligontircluj.ro”, este detinut si administrat de societatea S.C. Squad Store Sporting S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 36934057, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/134/2017, cu sediul in Str. Avram Iancu, Nr.492-500, Spatiul L2, Corp D, Floresti, Judetul Cluj, Romania. Tel.: 0771676134; e-mail:contact@poligontircluj.ro.

Navigarea pe site-ul poligontircluj.ro, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Squad Store Sporting isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul poligontircluj.ro.

Client – persoana fizica / persoana juridica care acceseaza site-ul poligontircluj.ro.

2. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului poligontircluj.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu poligontircluj.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati, vor fi raportate organelor abilitate. Poligontircluj.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda poligontircluj.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui.

3. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Orice conflict aparut intre poligontircluj.ro.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

4. Politica de confidentialitate

S.C. Squad Store Sporting S.R.L. respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Squad Store  Sporting S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:

– de mentinere a conturilor de acces online, evidenta membrilor si a clientilor,

– oferirea de produse si/sau servicii de catre membrii site-ului catre dumneavoastra,

– solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra,

– alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Informatiile inregistrate sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

– persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele),

– partenerii contractuali ai operatorului (firma de contabilitate),

Completarea datelor personale nu este obligatorie. Necompletarea sau stergerea lor impiedica:

– deschiderea si mentinerea contului dumneavoastra de acces online,

– obtinerea de catre dumneavoastra a produselor si serviciilor oferite.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Squad Store Sporting S.R.L. Str. Avram Iancu, Nr.492-500, Spatiul L2, Corp D, Floresti, Cluj-Napoca, jud. Cluj. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Orice persoana fizica are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Persoanele juridice nu fac obiectul Legii nr. 677/2001.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Squad Store Sporting S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: comunicarea de informatii despre site şi produse.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului..

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Squad Store Sporting S.R.L.Str. Avram Iancu, Nr.492-500, Spatiul L2, Corp D, Floresti, jud. Cluj

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Politica de securitate a prelucrarilor de date

S.C. SQUAD STORE  SPORTING S.R.L. cu sediul in Floresti, str. Avram, Iancu, nr. 492-500, jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J12/134/2017, CUI RO 36934057, prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Ce date colectam despre dumneavoastra?  

Date furnizate prin interactiuni directe inregistrarea si alte informatii despre cont

Datele personale inseamna orice date sau informatii care ne ajuta sa va putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tau). Anumite informatii sunt mai putin evidente (cum ar fi preferintele si obiceiurile tale la cumparaturi, IP-ul computerului tau), dar asociate cu persoana ta, ne ajuta sa te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Cand va inregistrati pentru a utiliza Serviciile noastre, putem colecta urmatoarele informatii despre dvs.:

 • Nume si prenume;
 • Adresa de e-mail;
 •  Numarul de telefon;
 • Varsta;

Datele minorilor.

 • Squad Store Sporting nu permite prelucrarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

Campanii promotionale, concursuri, promotii sau tombole. Pentru concursurile online derulate pe site-ul poligontircluj.ro colectam adresa ta de e-mail. Organizam si concursuri pe pagina oficiala de Facebook a Squad Store Sporting, unde colectam, in functie de campanie, urmatoarele date necesare participarii tale la concurs, respectiv, pentru validarea castigatorilor prin random.org sau alte platforme: nume și prenume, adresa de e-mail, sau număr telefon. Daca esti castigator, vom mentiona numele si prenumele tau pe pagina oficiala Facebook a Squad Store Sporting sau pe site-ul nostru poligontircluj.ro.

Atunci cand vizitezi website-ul Poligontircluj.ro, te autentifici in contul de client, sau utilizezi chat-ul Tidio prin care iti raspundem in timp real intrebarilor, nelamuririlor tale, mai colectam cu ajutorul cookie-urilor și date obtinute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine („dispozitivul”), informatii cu care te putem identifica online („identificatori online”), și pe care le utilizaam la profilare în scop de marketing direct: Adresa IP, browser-ul de internet pe care il utilizezi si  versiunea sistemului de operare al dispozitivului, date de protocol HHTP/HTTPS, durata vizitei/ activitatii tale pe website-ul poligontircluj.ro, locatia generala a dispozitivului (daca este activata geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul poligontircluj.ro.  

Te rugam sa retii ca majoritatea dispozitivelor iti ofera optiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din setarile dispozitivului respectiv. 

[„Cookie-uri” – fisere pe care un server le trimite dispozitivului tau, plasate pe site-ul poligontircluj.ro sau prin descarcarea/ utilizarea aplicatiei mobile Scopul și modul in care prelucram cookie-uri sunt detaliate in Politica de utilizare a cookies, disponibil pe website-ul www.squadstore.ro)

Consimtamant cookie. Pentru cookie-urile care monitorizeaza comportamentul tau pe www.squadstore.ro

Daca nu doresti sa participi la monitorizarea prin cookie-uri in scopul transmiterii de reclame, poti refuza setarea in acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactiveaza in general setarea automata de module cookie.

Audit si raportari. Prelucram datele tale pentru auditarea financiara anualaa, precum și pentru depunerea declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale

Conform legii, vom furniza autoriatilor si institutiilor competente, in cadrul unor proceduri/investigatii formale ori a altor demersuri prevazute de lege, conform procedurii prevazute de lege, urmatoarele tale date: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon.

Cat timp pastram datele tale?

Squad Store Sporting prelucreaza datele tale pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate. In anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite pastrarea datelor pentru o perioada mai îndelungata.

Daca ai un cont de client deschis pe website-ul nsotru, vom pastra datele tale cat timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificari in cont sau ultimei comenzi. Te vom notifica Inainte de a Inchide contul tau de client si a sterge toate datele asociate acestui cont de client. Obligatiile legale sau contractuale ne impun pastrarea datelor tale pentru o anumita perioada de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apararea drepturilor noastre in justitie).

Vom pastra datele tale doar atat timp cat detii un cont de client. Daca iti dezactivezi contul de client si ne soliciti in mod expres stergerea totala, datele asociate contului tau de client vor fi sterse. In acest fel iti vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta și prelucra din nou datele tale daca ni le vei oferi din nou in website-ul poligontircluj.ro.

Mai exact, transmitem unele date catre terte parti (furnizorii și partenerii nostri) pentru realizarea serviciilor necesare, cum ar fi:

 •  furnizorul care ne asigura servicii de stocare a datelor pe servere externe situate in Germania;
 • furnizorul serviciilor de telefonie mobila care ne ajuta sa tinem legatura cu tine, situat în Romania;
 • autoritatilor abilitate de a solicita informatii ( IGPR – Serviciul de Arme Munitii Explozivi si Substante Toxice).
 • putem transmite unele din datele tale personale autoritatilor sau institutiilor publice competente, atunci cand ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spalarii banilor; depunerea declaratiilor, situatiilor financiare, etc.), sau putem transmite aceste date catre instantele judiciare atunci cand ne aparam in justitie.

Securitatea datelor cu caracter personal

Squad Store Sporting indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal:

 • utilizeazam metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;

 • Regulamentul intern de organizare si functionare contine reglementari cu privire la confidentialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate in cadrul institutiei;

 • Personalul Squad Store Sporting este instruit in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personale care sunt prelucrate;

 • Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii / dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii / produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Conform Regulamentului, mai aveti urmatoarele drepturi:

 •  Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate
 •  (dreptul de acces, articolul 15 GDPR),
 • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR),
 • Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR),
 • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR),
 • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intenaia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR),
 • Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).
 • Puteti obtine informatii suplimentare si trimitand un email la adresa contact@poligontircluj.ro.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra, in orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui. Va vom raspunde neintarziat. Daca sunteti nemultumit, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.