FAQ- raspunsuri la intrebari frecvente

Ce documente am nevoie sa pot trage in poligon?

Orice persoana care doreste sa desfasoare activitati de tragere este obligata sa prezinte spre legitimare, in zona de asteptare a poligonului, documente de identitate(pasaport sau carte de identitate) si permisul de port arma, daca este detinator de arma. Fara aceste documente de identitate in original, instructorul in poligonul de tragere nu executa sedinta de tragere.

Nu am mai tras niciodata cu o arma, ce ar trebui sa aleg?

Orice arma vi se pare interesanta poate fi alegerea dumneavoastra. Nu aveti nevoie de experienta, deoarece instructorii vor fi tot timpul cu dvs si va vor ghida in timpul sesiunii.

Cine poate participa la o sesiune de tragere cu arme letale?

Conform legii 295/2004 regimul armelor și al munițiilor orice persoana care a implinit varsta de 18 ani – pentru activitati de tragere cu arme letale sau neletale destinate autoapararii; sau 14 ani pentru cei care vor executa trageri cu arme cu aer comprimat.

Ce restrictii sunt pentru participarea la o sesiune de tragere?

Persoanele aflate sub efectul bauturilor alcoolice, al substantelor halucinogene, psihotrope sau al medicamentelor ale caror efecte sunt de natura sa afecteze securitatea tragerii nu au acces in poligon. Totodata nu este permis accesul persoanelor care se afla intr-o stare avansata de oboseala sau sufera de o afectiune temporara care poate genera o stare de pericol in conditiile folosirii armelor si munitiilor si al persoanelor care prezinta semne de instabilitate sau labilitate psihica.

Pot sa ma ranesc in timpul executarii tragerii?

Nu, un instructor va va insoti pe tot parcusul sesiunii.   Echipa noastra de experti include instructori cu experienta militara. Asadar, va vor oferi o instruire de siguranta pentru a include pozitia si pozitionarea corespunzatoare, manevrarea corespunzatoare si toate celelalte reguli care sunt imperios necesare pentru siguranta in poligon.

Ce include o sesiune de tragere?

In pretul sesiunilor de tragere cu arme letale este inclus: instructajul, inchiriere linie, arma si munitia, tinta, inchiriere ochelari si casti de protectie.

Pot veni cu arma proprie in poligon?

Da. Oferim si posibilitatea de inchiriere linie si/sau reglaj arma. Pe langa documentul de identitate in original, posesorul de arma trebuie sa prezinte si permisul de port-arma aferent.

Care sunt modalitatile de plata acceptate?

Sesiunile de tragere se pot achita numerar sau prin card bancar. Totodata oferim discount prin 7Card.

Pot face poze in interiorul poligonului?

Da! Puteti face oricate poze si video-uri doriti si am fi recunscatori daca ati folosi #poligontircluj cand le share-uiti pe Facebook, Google+ sau Instagram.