poligon tragere

Concurs 8 Martie – Girl Power!

Concurs 8 Martie – Girl Power!

 

Avand in vedere ca urmeaza MARTIE– luna femeii, e evident ca am pregatit o surpriza pentru clientele noastre!

Cele mai frumoase și importante fiinte de pe pamant sunt sarbatorite in fiecare an de 8 MARTIE. Mame, soții, iubite, surori, colege, prietene sau soacre, pentru toate doamnele minunate din viata noastra, in acesta zi speciala, avem un gand frumos de transmis si am organizat un eveniment pe care va sugeram sa nu il ratati.

In 8 Martie – minunata zi a doamnelor si a domnisoarelor, vom organiza concursul Girl Power!  La Multi ani dragile noastre femei!

Concurentele vor beneficia pentru inscrierea in concurs de un pachet promotionat in valoare de doar 70 lei – 10 cartuse cal. 9×19 mm pistol!

Locul 1 – concurenta care va obtine cel mai mare punctaj din competitie va castiga un Curs de initiere pe linie de arme si munitii care se va organiza de catre Squad Store Sporting pe parcursul anului 2022 (pretul cursului in mod normal este de 1000 lei).

Locul 2 va castiga 2 gift carduri – 1 gift card cu 10 cartuse pentru pistol + 1 gift card cu 10 cartuse pentru pusca

Locul 3 va castiga 1 gift card cu 10 cartuse pentru pistol

Premiul este nominal si netransmisibil!

Tinta de precizie: Model Squad Store Sporting

Distanta: 10 m

Punctaj maxim: 100 de puncte

Pozitie de tragere: In picioare, nerezemat.

Clasamentul: Se realizeaza in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut. In caz de egalitate de puncte, departajarea se face pe baza numarului mai mare de lovituri in zona de punctaj maxim a tintei.

Inscrierea la concurs se face doar pe baza de programare telefonica la numerele: 0771.676.134 si 0771.675.924. Va rugam sa specificati ca doriti sa va inscrieti la concurs! 😀

 

Concurs 8 Martie – Girl Power!!!

Echipa noastra de experti include instructori cu experienta militara. Ei va vor sta la dispozitie pentru a garanta siguranta si eficienta maxima in tragerile pentru divertisment sau cursuri. Ei va vor ghida pas cu pas in operarea armelor letale in poligon.

Poligonul de tragere Squad Store se afla in parcarea din spatele centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca. Amenajat inr-un buncar recreativ, Squad Store este un poligon de tragere atat pentru arme de foc (letale), cat si cu arme neletale, cu aer comprimat & airsoft. Este unul dintre cele mai mari și mai bine dotate poligoane de tir din judetul Cluj.

Poligonul de tir Squad Store Sporting se adreseaza tuturor persoanelor care au implinit 18 ani, nefiind obligatoriu ca acestea sa detina arme de foc sau sa detina experienta in poligonul de tragere. Tragerile din poligonul de tir au rol de antrenament si sunt de agrement. Important: accesul in poligonul de tir se face doar pe baza actului de identitate. 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *